Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan, Babalar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Zor günlerde hep babalarımıza bakar, ondan destek bekleriz. Babalarımızı her zaman sevelim, sayalım, onları her zaman hatırlayalım." dedi.

Şan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Babalarımız ailelerinin huzuru  mutluluğu için, üstlenmiş oldukları sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler. 
Hayatımızın her anında varlıklarıyla bize güç katan babalarımız, bizlere yaşamın anlamını ve zorluklarını öğretir. Zor günlerde hep Babalarımıza bakar, ondan destek bekleriz.
Büyüyünce bile çocukları için maddi ve manevi tüm imkânları sonuna kadar seferber eder, tecrübeleriyle bizlere her zaman yol gösterir. Batı kültürünün yozlaştırıcı etkisiyle aileye verielen değer maalesef azalmaktadır. Büyüklere saygı, küçüklere sevginin azaldığı günlerdeyiz. Biz Türk- İslam anlayışı ile yoğrulmuş bir Milletiz, onlar Batıl, biz Haktan yanayız. Biz çok şükür Türküz. Aile büyüklerimizi, Babalarımızı her zaman sevelim, sayalım, onları her zaman hatırlayalım. Babalar Günü vesilesiyle başta şehit babaları olmak üzere bütün babaların Babalar Gününü kutluyorum"