Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkılarla son dönemin parlayan yıldızları arasında yer alan ünlü şarkıcı Tuğçe Kandemir, Nazilli Belediyesi Menderes Et ve Balık Restoran'da sahne aldı. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak hazırlanan mekanda sevilen eserlerini seslendiren Kandemir, muhteşem bir performans sergiledi.

Nazilli  Belediyesi Menderes Et ve Balık Restoran, müthiş bir konsere daha ev sahipliği yaptı. Temmuz ayında Derya Bedavacı ve Hüsnü Şenlendirici'nin sahne aldığı mekanda, bu kez son dönemin en popüler isimleri arasında yer alan Tuğçe Kandemir, hayranlarıyla buluştu. Kısa sürede milyonların takip ettiği kadife sesli sanatçı, 'Bu Benim Öyküm, 'Kurban Olduğum', 'Yelkovan', 'Gülü Soldurmam' gibi hit şarkılarının yanı sıra sevilen eserleri de seslendirdi. Dinleyicilerin konser boyunca her şarkısına hep bir ağızdan eşlik ettiği Kandemir, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Yaklaşık 600 kişinin katıldığı konserde sosyal mesafe kuralları üst seviyede dikkate alındı. Tuğçe Kandemir konseri öncesi sahne alan Nazillili müzisyenlerden oluşan Grup Hicaz, seslendirdiği eserlerle tadına doyulmaz bir  müzik ziyafeti sundu. Müzikseverlerin müzik ve eğlenceye doyduğu unutulmaz gecede Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a vekalet eden Meclis Üyesi Mehmet Bingül, sahneye çıkarak genç sanatçıya çiçek takdim etti. Tuğçe Kandemir'e başkan Özcan'ın selamını ileten Bingül, konsere katılan vatandaşlara da keyifli bir akşam geçirmelerini diledi. Yaklaşık 4 saat süren geceye katılan vatandaşlar gönüllerince eğlendi.