Cumhur İttifakı'nın İncirliova Belediye Meclisi Grup Sözcüsü AK Parti'li Hatice İrik’in istifası üzerine açıklama yapan MHP İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Polat Tanrıkulu, “Demirden korksaydık trene binmezdik. Hatice Hanım yalnız değildir. Görevine devam edeceğini temenni ediyorum” dedi. 
İncirliova Belediyesi Cumhur İttifakı Meclis Grubu Sözcüsü AK Parti'li Hatice İrik, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Konuyla ilgili yaptığı açıklamada İrik, "Belediye meclis üyeliğinden istifa ediyorum. Hakkınızı helal edin. Allah var, gam yok" ifadelerini kullandı.  
İrik’in, Belediye Başkanı Aytekin’in Kaya’nın baskısı üzerine istifa ettiğini öne süren MHP İncirliova İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Polat Tanrıkulu ise sosyal medya hesabından duruma tepki gösterdi. 
“DİK DURUŞUMUZU GÖSTERECEĞİZ”
Tanrıkulu’nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
“MHP İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi olarak Belediye Başkanı Sayın Aytekin Kaya’nın Belediye Meclis üyeleri üzerinde baskı uygulaması ve grup sözcümüz Sayın Hatice İrik hanımefendinin üzerinde yaptırımlar uygulanmasını esefle kınıyorum. Demirden korksaydık trene binmezdik.
Hatice Hanım yalnız değildir. Görevine devam edeceğini de temenni ediyorum. Sonuna kadar da  Cumhur İttifakı olarak dik duruşumuzu göstereceğiz. Amacımız İncirliova’mızda şeffaf bir çalışma ortamı ve vatandaşlarımızın, gelecek nesillerimizin hizmetine sunulacak bir hizmet anlayışı..
Tüm İncirliovalı vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyorum.”
Tanrıkulu’nun açıklamasına yorum yapan Hatice İrik ise, “Bir siyasetçinin en büyük serveti mükemmel karakteridir. Teşekkür ederim” yazdı.