Sultanhisar'da Koronavirüs önlemleri kapsamında maske ve eldiven dağıtıldı. Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, vatandaşları evde kalmaları yönünde uyardı. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüse (COVİD 19) karşı tedbirler alınmaya devam ediliyor. Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, alınan önlemler kapsamında korona virüs salgınına karşı Atça ve Salavatlı semt pazarlarında esnaflara maske ve eldiven dağıttı. Sultanhisar Belediyesi Zabıta ekiplerinin de katıldığı uygulamada el dezenfektanları ile pazar yerine gelen vatandaşların elleri dezenfekte edilerek temizlendi. Yapılan uygulama nedeniyle sağlıklı bir şekilde alışveriş yaptıklarını söyleyen esnaf ve vatandaşlar başkan Osman Yıldırımkaya'ya teşekkür etti. 

"KENDİMİZİ EVDE İZOLE ETMELİYİZ"
Pazar yerinde yapılan uygulamanın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, " Covid-19 ile mücadele kapsamında bugün Atça ve Salavatlı pazar yerimizde bulunan esnafımıza maske, eldiven, dezenfekte dağıtıp, pazar alışverişine gelen vatandaşlarımıza da aynı şekilde dezenfekte uygulamasında bulunduk. Bu dönemde mümkün mertebe kendimizi evde izole etmeliyiz. Unutmayalım aldığımız tedbir kadar güçlüyüz" ifadelerini kullandı.