Sultanhisar Belediyesi, bir yandan koronavirüs tedbirlerini artırırken diğer taraftan ilçenin dört bir yanında hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

Sultanhisar’da koronavirüse karşı önlemlerini sıklaştırın belediye ekipleri, hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. İlçedeki Kurtuluş Mahallesi'nde yapılan çalışmalar kapsamında 600 metrelik alanda parke taşı döşemesi gerçekleştirildi. Yağdere Mahallesi’nde ise Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düğün salonunun sosyal tesisleri, Sultanhisar Belediyesi ekiplerinin yapım çalışmaları sonrası son aşamaya getirildi.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, "Belediyemizin imkanları doğrultusunda, ekiplerimizin üstün gayretiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde bulunan çilek üreticilerimizin kış mevsiminde çamurdan yaz mevsiminde ise tozdan ve kırmızı örümcekten etkilenmemesi için parke taşı döşüyoruz. Ayrıca Atça Yağdere Mahallesi’nde Büyükşehir tarafından yapılan düğün salonunun sosyal tesislerini tamamlamak üzereyiz. İlçemizde yatırımlarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

Sultanhisarlı vatandaşlar İlçe genelinde yürütülen çalışmalardan dolayı Yıldırımkaya ve ekibine teşekkür etti.