Kuşadası’nda eski sevgilisi Hülya B.’yi pompalı tüfekle yaralayıp intihar eden Nurettin Başarır’ın, olaydan saatler önce, yaşanacakları haberleştirdiği ortaya çıktı. Başarır’ın haber diliyle yazdığı metinde olaylara sebep olan kişinin bir iş adamı olduğu iddia edildi.

Olay, Kuşadası Hacıfeyzullah Mahallesi Berman Sitesi'nde 17 Ekim Perşembe akşamı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nurettin Başarır, bir süredir birlikte olduğu ancak ayrılma kararı aldıkları Hülya B.’yi pompalı tüfekle vurdu. Tepe Mahallesi’ndeki Kese Dağı’na giden Başarır, intihar ederek yaşamına son verdi.
Olayın ardından Başarır’ın kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlar gündeme geldi.

Başarır’ın kişisel hesabının yanı sıra ‘Aydın Güncel NB GYD’ adlı bir hesabı daha yönettiği öğrenildi. Olaydan saatler önce bu hesaptan paylaşım yapan Nurettin Başarır, adeta yaşanacakların haberini yazdı.

Hülya B. ile ayrılmasından ve intiharından bir iş adamını sorumlu tutan Nurettin Başarır, “Linyit kömürlerinin besleme iç güvey damadının son yaptığı kaçamak 2 aileyi mahvetti. Nuri B. çılgına dönerek, böyle bir olayın nasıl yaşanabileceği üzerine sinir krizi geçirmiş ve olayı gerçekleştirmiştir” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

“LİNYİT KÖMÜRLERİNİN BESLEME İÇ GÜVEY DAMADININ SON YAPTIĞI KAÇAMAK 2 AİLEYİ MAHVET Tİ.

     Aydında en büyük kömür işletmelerinin iç güvey damadının Kuşadasın da,daha önce villa satış işlemlerinden tanıdığı H.Biçer adlı bayanla görüşme arzu ve ısrarı bayanın erkek arkadaşı tarafından öğrenilince tartışma yaşandığı devamında da vahim olay meydana geldi.

      Hülya B. isimli bayanın arkadaşı Nuri B. çılgına dönerek, böyle bir olayın nasıl yaşanabileceği üzerine sinir krizi geçirmiş ve olayı gerçekleştirmiştir.

      Lüks aracı ( Mercedes Suv) ve savurganlığı ile bilinen iç güvey damadın eşinin romatizmal rahatsızlıklar ile mücadele ederken, eşinin Kuşadası’nda kaçamak peşinde koşması yadırgandı.”