UZMAN ÖĞRETMEN KADROSU, KALİTELİ EĞİTİM

Scholar Kids Özel Bilgin Çocuklar Anaokulu olarak kaliteli eğitimi doğru eğitimciler ile birleştirdik. Aydın’da tek dereceli branş öğretmenleri ile çalışan bir anaokulu olarak eğitim-öğretime başladık. Satrançta üniversiteler arası Türkiye 2’ncisi, jimnastikte ise İzmir Jimnastik Federasyonu trambolin atlama Türkiye 3’üncüsü ile çalışmaktayız. Bunların yanı sıra Scholar Kids’te İngilizce dil eğitimi, Uzman Klinik Psikolog desteği (rehberlik), diyetisyen hizmeti çocuklarımıza sağlanmaktadır.

Okul kurucumuz ve öğretmenlerimiz,  üniversitelerin çocuk gelişimi ve okul öncesi alanlarından mezun olmuş, alanında gerekli sertifikalar- belgeler ile kendilerini geliştirmiş eğitimcilerdir.

ANAOKULU BİNAMIZIN KONUMU VE OLANAKLARI

 Scholar Kids, her cephesinden güneş alan, doğalgaz ısıtmalı, bahçesi-çocuk oyun parkı, çardağı, kum havuzu, botanik bahçe mini yeşillendirme alanı bulunan üç katlı bir bina üzerine kurulu anaokuludur.

SCHOLAR KIDS’TE HİJYEN VE SAĞLIK

Scholar Kids olarak hijyeni, sağlığı, güveni, tüm ekibimizle üst seviyede tuttuk. Anlaşmalı olduğumuz dezenfekte uygulaması yapan firma yanı sıra içeride bulunan personelimiz ile tüm okulun temizlik ve hijyenine dikkat edilmektedir.

Çocukların en çok kullandıkları yerler, günde üç kere steril edilmekte. Tuvaletler gün içinde dört kere dezenfekte edilmektedir. Her sınıfta yeteri kadar maske ve el dezenfektanı bulunmakta günde üç kere çocukların ateşlerine bakılıp not edilmektedir.

SABAH VE AKŞAM GİRİŞLERİNDE GÜVENLİK

Sabah giriş ve akşam çıkış saatlerimizde bahçemizin kapısında güvenliğimiz velilerimizi karşılamakta, ağırlayıp, uğurlamaktadır.

SCHOLAR KİDS’TE  ÇOCUKLARIMIZA DİYETİSTEN HİZMETİ

Scholar Kids’te diyetisyen kontrollü hazırlanan yemek menüleri sabah - ara öğün- öğlen- ikindi olarak 4 öğün yemek olanağımız da yine çocuklarımız için düzenlenmiştir. Çocuklarımızın aylık olarak boy ve kilo ölçümlerine bakılır ve diyetisyenimiz ile durum değerlendirilmesi yapılır. Aynı  zamanda Scholar Kids’te yoğurdumuzu, reçellerimizi, turşumuzu, eriştemizi, mantımızı, tarhanamızı kendimiz yapmakta ve pilavlarımızda, çorbalarımızda kendi elde ettiğimiz kemik, tavuk suları kullanılmaktadır. Çocuklar mutfak etkinliklerinde reçel, turşu, yoğurt yapımına bizzat katılmakta yaşayarak yaparak öğrenmeleri sağlanmaktadır.

DİL ÖĞRENİMİNE ÖNEM VEREN OKUL

Scholar Kids’te kalıcı bir öğrenme için öğretmenimiz tarafından sınıfta çocuklar ile sadece İngilizce konuşulmaktadır. Müzik ve öğrenmeye yönelik görsel materyaller kullanarak İngilizce öğrenimi gerçekleştirilmektedir.

EFELER’İN HER MAHALLESİNE HOSTESLİ SERVİS İMKANI

Anlaşmalı hostesi bulunan servisimiz ile Efeler’deki tüm mahallelere ulaşım olanağımız vardır.

Stem ve Gems proje çalışmalarımız sayesinde Scholar Kids çocukları fen ve matematiksel izlenimleri diğer standart eğitim modellerine nazaran daha çabuk kavramaktadır.

OKUL PSİKOLOĞU VE REHBERLİK BİRİMİ BULUNAN ANAOKULU

Okul psikoloğumuz, Uzman Klinik Psikolog Osman Yıldız ve Rehber öğretmenimiz, Psikolojik Danışman Ayşe Durmaz tarafından gerekli durumlarda çocuklara testler uygulanmakta ilkokula başlama adına hazırlık sınıfımızdaki çocuklarımıza mutlaka metropolitan okul olgunluğu testi uygulanmaktadır.

Kısacası Scholar Kids profesyonel-uzman kadrosuyla kaliteli eğitimiyle Aydın’a nadide mutlu çocuklar yetiştirmeyi, kazandırmayı hedefleyen ve bunun için üreten, çalışan bir anaokuludur.