Söke'de sokak ve caddelerde bulunan çöp konteynerlerinin yanına dökülen, çevre kirliliğine neden olan molozlar belediye tarafından temizlendi. 

Yapılan çalışma kapsamında Savuca Mahallesi Zekai Avcıoğlu Sokak, Savuca İlköğretim Okulu yanında bulunan boş arazi kenarına bırakılan molozlar, Söke Belediyesi ekiplerince temizlendi. Vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendiren ekipler, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatıyla harekete geçti. Bölgede yapılan temizlik çalışması memnuniyet yarattı.

“DENETİMLER ARTACAK”

Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamada gelişigüzel moloz dökümü ile ilgili denetimlerin arttırılacağı, dere, kamu alanı ve boş alanlara kaçak olarak dökülen inşaat atığı, moloz ve çöp dökenlere cezai işlem uygulayacağı ifade edildi.

“KENTİMİZE BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM”

Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamada vatandaşlar çevre ve görüntü kirliliğine karşı duyarlı olmaya davet edilirken; “Her bir bireyin duyarlı olması gerekir. Çöp ve moloz dökümleri çevreye büyük ve kalıcı zarar vermekte ve görüntü kirliliği yaratmaktadır. Çevremize ve en önemlisi kentimize birlikte sahip çıkalım” denildi.