TBMM KİT Komisyonu Başkanı, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, en kısa zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret edeceğini söyledi. Savaş, “Aydın çok önemli fırsatlar barındırıyor. Bunların kaçırılmaması adına el birliğiyle çalışmaya ihtiyacımız var” dedi.

AK Parti Efeler İlçe Kongresi, saat 12.00’da başladı. Kongrede konuşma yapan TBMM KİT Komisyonu Başkanı, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, önemli bir çağrıda bulundu.

Aydın için birlik ve beraberlik vurgusu yapan Savaş, “En kısa zamanda Büyükşehir Belediye Başkanımı ziyaret etmek istiyorum. Aydın çok önemli fırsatlar barındırıyor. Bunların kaçırılmaması adına el birliğiyle çalışmaya ihtiyacımız var” diye konuştu.

Savaş’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Aydın’da çözülmesi gereken önemli konular var. Biz, bize oy veren, vermeyen herkesin milletvekiliyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız da oy veren, vermeyen herkesin belediye başkanı. Bu nedenle birlik içinde çalışmamız gerekiyor. Valinin koordinasyonunda bir araya gelelim, hizmetimizi yapalım. Bu çağrımı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımın makamına giderek isteyeceğim. En kısa zaman da Büyükşehir Belediye Başkanımı ziyaret etmek istiyorum. Aydın çok önemli fırsatlar barındırıyor. Bunların kaçırılmaması adına el birliğiyle çalışmaya ihtiyacımız var. Kazanan aydın olsun. Yürekten, bu şehre değer diyorum.”