Aydın’da 13-14 yaş grubu voleybol sporcuları, ‘spor yöneticilerinin’ kurbanı oldu. Saat 20.30’da başlaması gereken maç için 1 buçuk saat fazladan bekleyen sporcular, bir türlü başlamayan maçın iptal edildiği haberiyle şoke oldu. Çocuklar, çaresiz evin yolunu tuttu.

Aydın Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Küçük Baynlar Ligi’nde tepki çeken bir olay yaşandı.

Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Küçük Bayanlar Ligi’nde,  Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ile Büyükşehir Belediyesi A takımı arasında maç oynanacaktı. Saat 19.00’da başlaması gereken maç, 21.00 sıralarında başlatılabildi.

Bu maçın aşırı gecikmesiyle birlikte  13- 14 yaşındaki çocukların yer aldığı, saat 20.30’da başlaması gereken, Yıldızspor Küçük Bayanlar Voleybol takımı ile Büyükşehir Belediyespor B takımı arasındaki maç, 22.00’ye kadar sarktı.

Sabırla maçın başlamasını bekleyen öğrencilere, 22.00’de maçın iptal edilerek ileri bir tarihte yapılacağı açıklandı.

Bir gün sonra okullarına gidecek olan miniklerin bazılarının sınavları olduğunu da belirten veliler, bu planlamaya tepki gösterdi. Çocukların bazıları ise maçın yapılamaması sürecinde ağladığı görüldü.