Aydınlı İş Adamı Rıdvan Eşin, Türk Polis Teşkilat’nın 175. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Eşin, “İçinde bulunduğumuz dönemde görüyoruz ki, polislerimiz sadece suçlara karşı değil, her türlü olumsuzluğa karşı hep ön safta görev alıyor” dedi.

Eşin’in mesajında şu ifadeler yer aldı:

“İçinde bulunduğumuz dönemde görüyoruz ki, polislerimiz sadece suçlara karşı değil, her türlü olumsuzluğa karşı hep ön safta görev alıyor. Sağlıkçılarımızın hastanelerdeki mücadelesine onlar da sahada tüm güçleriyle destek veriyor.  Her  zaman ve her yerde bizim güvenliğimiz için mücadele ederlerken, ihtiyacı olan herkes için kapı kapı dolaşarak, vatandaşın sağlığı için kendi sağlığını ön plana koymaktan çekinmiyor. Pazar yerlerinde, trafikte, sokaklarda, evden çıkamayan vatandaşlarımızın yanında, kısacası her yerde onların özverili çalışmalarına şahit oluyoruz.

Özverili çalışmaları ve fedakarlıkları için kendilerine teşekkür ediyor, Türk Polis Teşkilatı’mızın 175. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Bu vesileyle şehit polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, kahraman polislerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Allah tüm kolluk kuvvetlerimizin yardımcısı olsun.”