Aydınlı İş İnsanı, Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Eşin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 
Eşin’in mesajında  şu ifadeler yer aldı:
“Hz. Muhammed (S.A.V.) ‘Ben ancak bir öğretmen olarak gönderildim’ buyurarak, öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal olduğunu bize göstermiştir. Hz. Ali Efendimiz bununla ilgili “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.” diyerek, öğretmenlerimiz için ne yapsak haklarını ödeyemeyeceğimizi göstermiştir.
Onlar, geleceğin doktorlarını, mühendislerini, avukatlarını, iş adamlarını, siyasetçilerini, kısacası bu güzel vatanı emanet edeceğimiz, gelecek nesilleri oluşturacak bireyleri yetiştirirler. Öğretmen, bilgi tohumu eken bir bahçıvandır. Onların ektiği tohumlar sayesinde, topluma faydalı, ahlaklı, dürüst ve çalışkan bir nesil yetişir. O nesil bizim geleceğimizdir ve öğretmenler de geleceği şekillendiren sanatkârlardır.
Salgın sürecinde; okullarda ve evlerde evlatlarımızın eğitimi için mücadele eden, gelecek nesillerimize yön veren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor ve ülkemize hizmetlerinden dolayı hepsine teşekkür ediyorum.”