Efeler’e bağlı Umurlu Mahallesi’nde yaşayan 7 yaşındaki Ayşe Elif Şahin, doğum gününü kutlayabilmek için polis ekiplerine mektup yazdı. Ayşe Elif’in annesi aracılığıyla mektubu okuyan ekipler, küçük kızın adresini alarak pasta ve bir hediyeyle sürpriz yaptı.

Efeler’e bağlı Umurlu Mahallesi’nde yaşayan 7 yaşındaki Ayşe Elif Şahin, koronavirüs salgını nedeniyle dışarı çıkıp arkadaşlarıyla buluşamayınca doğum gününü de kutlayamadı. Bir mektup yazarak durumunu polis ekiplerine anlatan küçük kız, annesi aracılığıyla yazdığı notu Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü Umurlu Polis Merkezi Amirliği ekiplerine ulaştırdı.

Ayşe Elif Şahin’in mektubunda şu ifadeler yer aldı:

“Sayın polis amcalarım; Ben Ayşe Elif Şahin. 16 Mayıs 2014 yılında doğdum. Her seneki gibi bu sene de doğum günümü kutlamak istiyorum. Sizi çok sevdiğim için dışarıya çıkmıyorum ve doğum günümü kutlayamıyorum. Eğer siz benim doğum günümü kutlarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum..”

Mektubu okuyan ekipler, 16 Mayıs Cumartesi günü bir pasta ve hediye alarak Ayşe Elif Şahin’e sürpriz yaptı. Küçük kız ve ailesi, taleplerini kırmadıkları için ekiplere teşekkür etti.