Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’e yönelik saldırının davası 29 Mart 2021 tarihine ertelendi. 
(İSMAİL ÖRS)- CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’in darp edilmesine ilişkin dava görülmeye başlandı. Mahkeme heyeti, sanıkların ve Mersin’in ifadelerinin dinlenmesinin ardından davayı 2021 yılının Mart ayına erteledi.
Aydın Adliyesi 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlanan davada sanıklar K.A, S.B, A.Y ve avukatları hazır bulundu. Davaya Polat Bora Mersin ve avukatı da katıldı. Davada, sanıklar suçlamaları reddederek beraatlerini talep etti. 
“ÖZELLİKLE KAFAMDAN DARBE ALDIM”
Sanıklardan şikayetçi olduğunu yineleyen İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ifadesinde, “Olay günü aracımı park edip evime girmek üzereyken şu an huzurunuzda bulunan ve adının K.A. olduğunu öğrendiğim kişi, kapüşonunu kafasına geçirip yanıma geldi ve gözüme yumruk attı. Aldığım darbe ile yere düştüm. Yere düştükten sonra yine huzurunuzda bulunan diğer iki sanık ile tekme tokat bana saldırdılar. Özellikle kafamdan darbe aldım. Sanıklardan şikayetçiyim. Kamu davasına katılmak istiyorum” dedi.
 Mahkeme heyeti, sanıkların ve Mersin’in ifadelerini dinledikten sonra davayı 2021 yılının Mart ayına erteledi.  
NE OLMUŞTU?
Polat Bora Mersin, geçen yıl ekim ayında evinin önünde 3 kişi tarafından darp edilmişti. Mersin, yaşanan olayın ardından hastaneye kaldırılmıştı.