AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’u sert sözlerle eleştirdi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağır ifadelerle eleştirdi. Sözleriyle çok sayıda kişinin tepkisini çeken Özkoç ile ilgili AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen de açıklama yaptı.

“KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR”

Özmen, sosyal medyada yaptığı açıklamada; “Siyasette seviyeyi dibe indiren, yalanı, iftirayı, hakaret etmeyi siyaset zanneden zihniyet, bugün TBMM çatısı altında Cumhurbaşkanımıza akıl almaz sözler söyleyerek bir kez daha içindekileri dışarıya sızdırmıştır. Kem söz sahibine aittir. Hukuk önünde hesabı sorulacaktır.

Türkiye’nin kiminle problemi varsa o ülkenin kucağına koşanlar, yurt dışında Türkiye aleyhine lobi yapanlar, PKK’nın siyasi uzantılarıyla ortaklık yapanlar,17- 25 Aralık darbe girişimi sonrası FETÖ ile işbirliği yapanlar darbe şakşakçılarıdır, vatan hainleridir. Cumhurbaşkanımızın şerefi, onuru, haysiyeti hepimizin onuru, şerefi ve haysiyetidir. Bu hakaret sadece Cumhurbaşkanımıza değil onun temsil ettiği makama ve sevenlerine de yapılmıştır” ifadelerine yer verdi.