CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yatılı okuldan sınıf arkadaşı Fatih Çallak’ın ablası Sevgi Çallak’ın Aydın’da açtığı işyerine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özle Çerçioğlu ile birlikte sürpriz bir ziyarette bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Aydın ziyaretinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu Büyükşehir Belediyesi’nde, Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ı ise il başkanlığı sırasında ziyaret etti. Özel, daha sonra Çerçioğlu ve Çankır ile birlikte, yatılı okuldan çocukluk arkadaşı Fatih Çallak'ın ablası Sevgi Çallak'ın Aydın Efekent Bulvarı üzerinde açtığı S/Ç Butik'i ziyaret etti.

Özel, “Bir kadın girişimcinin, Sevgi Çallak’ın açtığı S/Ç Butik’i ziyaret ettik. Kendisi bana Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun hayranı olduğunu ifade ederek, onu işyerinde ağırlamak istediğini ifade etmişti. Bunun üzerine Özlem Çerçioğlu başkanımıza konuyu ilettim. Kendisi, bu ziyaretten mutluluk duyacağını belirtince Aydın’da bu sürpriz ziyareti gerçekleştirme fırsatı bulduk. Bundan 30 yıl önce Aydın Koçarlı'da evlerine misafir olduğum Çallak ailesine bir kez daha misafir olarak eski günleri yad etme fırsatı bulduk. Başarı dileklerimizi ilettik. Kadın girişimcilerin her zaman yanındayız” ifadesini kullandı.

KADIN GİRİŞİMCİLERİ DESTEKLİYORUZ

Çerçioğlu da, “Belediye başkanı olarak kentteki bütün girişimcileri ve esnafları destekliyor ve sahipleniyoruz, kadın girişimcileri ise severek destekliyoruz” diyerek ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydetti.