Özel Aydın İlgi Anaokulu, koronavirüs tehdidi nedeniyle eğitime ara veren öğrencileri için videolu eğitim düzenledi. Anaokulu öğretmenleri, paylaştıkları videolarla çocukların evine sanal ortamda misafir oluyor. 

Özel Aydın İlgi Anaokulu sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, her gün farklı etkinliklerle çocuklarla birlikte olmaya devam edecekleri açıklandı. Sanal ortamda çekilen videolarla, "Evde kal ama İLGİsiz kalma" sloganıyla yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Özel Aydın İLGİ Anaokulu olarak, ülkemizde yaşanan coronovirüs salgını nedeniyle her gün ayrı ayrı keyifler yaşağımız çocuklarımızdan ayrı kalmanın üzüntüsü içindeyiz. Her pazartesi büyük bir heyecan ve mutlulukla okulumuza geldiğimizde, her gelen çocuğumuzla mutluluğumuza mutluluk katardık. Eğlenerek, oynayarak, bol bol gülerek nasıl geçirdiğimizi anlayamadığımız haftanın sonunda iki günlük ayrılıkta bile onları çok özlerdik. Her gün her saat onların gelişimini gözlemler, ne kadar çok mutlu olduklarını görmenin gururunu yaşardık. Çocuklarımızın sağlığı bizler için herşeyden daha önemliydi. Şu an tüm dünyayı etkileyen bu süreçte, dualarımız  çocuklarımızla ve tüm insanlarla. Bizler, onların evde kalmasını sağlığı için öncelikli olduğunu biliyoruz ve evlerde, videolarımızla onlarla birlikte olmaya devam etmek istiyoruz. Böylelikle okulumuzda yaşadığımız mutluluğumuzu elimizden geldiğince devam ettirmeye çalışıyoruz. Bu süreci hem akademik hem de eğlence açısından paylaşacağımız videolarımız, etkinliklerimizle evdekal ama ilgisiz kalma sloganımızla öğretmenlerimiz çocuklarımızın evine sanal ortamda misafir oluyorlar. Çocuklarımız da öğretmenlerini görmenin ve eğlenceli etkinliklerle mutluluklarını , paylaştıkları videolarla bizlere mutluluk yaşatıyorlar. Her gün farklı farklı etkinliklerimizi sayfamızdan takip edebilirsiniz. Çocuklarımıza ve sizlere sağlıklı günler diliyoruz. Özel Aydın İLGİ Anaokulu olarak, bir an önce tüm dünyayı ve ülkemizi saran bu vahim sürecin bitmesini, çocukların doyasıya eğlendiği, herşeyin normale döndüğü günlerin gelmesini diliyoruz".

ÖZEL AYDIN İLGİ ANAOKULU VİDEOLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLA!