Efeler'e bağlı Mimar Sinan Mahallesi'nde iki yıldır kaliteli eğitiminden söz ettirerek faaliyetlerine devam eden Özel Aydın İlgi Anaokulu yeni dönem kayıtlarına başladı. Avantajlı ücret ve ödeme imkânları sunmaktadır. Sınırlı sayıdaki kontenjanlardan ve imkânlardan faydalanmak için velilerimizi okulumuza bekliyoruz.

Kurucu müdür Aysun “Kaplan”, en değerli varlığımız çocuklarımız için okul seçerken özellikle dikkat edilmesi gereken önemli hususlardan bahsederken, anne babaların çok dikkatli olmaları gerekliliği hususunda uyardı.

1. GÜVENİLİR BİR OKUL

Her anne babanın en değerli varlığı çocuğudur. Onun kılına zarar gelmesinden korkarlar. Çocuğunu, gönül rahatlığıyla bırakabileceği ve güvenebileceği bir okula emanet edebilmenin huzurunu yaşamak isterler.

2. SINIRSIZ SEVGİ

Çocuklar sevildiğini hissettiği ortamda sağlıklı bir birey olarak yetişirler. Kendini değerli hissetmesi, özgüveni kazanmasına ve okulu sahiplenmesine olanak sağlar. Bulunduğu yerdeki aitlik duygusu ve kendini ifade edebilme rahatlığı ile mutlu bir birey olmanın temellerini atarlar.

3. SAĞLIKLI BESLENME

Çocukların gelişimini sağlıklı tamamlayabilmeleri için besin değeri yüksek, sağlık kontrolleri yapılmış, hijyen ve doğallığı açısından onay almış besinleri tüketmesi son derece önemlidir.

Beyaz bayraklı bir okul olarak çocuklarımızın sağlığı bizim için son derece önemlidir.

4. DOYASIYA, ÖZGÜRCE OYUN

Yemek içmek nasıl bir temel ihtiyaçsa, çocuklar için de oyun o denli önemli bir ihtiyaçtır. Çocukların özgürce oynayabileceği bahçe alanının olması, toprakla buluşması enerjilerini olumlu etkiler. 450 metrekarelik bahçe alanımızda, çocuklarımız doyasıya eğlenme şansına sahipler.

5. FERAH SINIF ORTAMI

Çocuklarımız için hazırlanan tüm sınıflar güneş gören ve ferah bir ortamdadır. Maksimum 16 Kişilik olan sınıflarımızda, rahat bir ortam imkânı sunulmuştur. Her sınıfta 2 öğretmenimiz mevcut olup, çocuklarımız gün içerisinde aynı sınıfta kapanıp kalmayarak, farklı branş atölyelerinde eğlenme ve öğrenme şansına sahip olurlar.

6. YAPARAK-YAŞAYARAK ÖĞRENME

Günlük yaşam becerilerini geliştirebilmek için tasarlanan özel sınıfımızda,  çocuklarımız oynarken öğreniyorlar. Deneylerle, görerek ve uygulayarak öğrenilen bilgiler kalıcı ve keyifli bir bilgi şansı sunuyor. Mutfak atölyesinde ekmek yapmak, yoğurt mayalamak vs.  günlük yaşam becerileriyle çocuklarımız keyifli anlar yaşıyor.