AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun bütün il başkanlarının kendisiyle birlikte istifa edeceği iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

AK Parti’den ayrılıp Gelecek Partisi'ni kuran Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, “Bütün teşkilatlar ‘İzin verin sizinle birlikte istifamızı verelim’ dedi. Dönemin AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurcu, ‘Biz 9 ay önce sizin genel başkanlığınızı onayladık. Tüm illerin il başkanları istifa edecek. Arkanızdayız’ dedi” ifadelerini kullandı.

Davutoğlu’nun bütün il başkanlarının kendisiyle birlikte istifa edeceği iddialarına yanıt veren AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, şunları söyledi:

“Ahmet Davutoğlu bu sabah çıktığı bir televizyon kanalında kendisinin istifa ettiği dönem 2016’ya ait; yok efendim İstanbul İl Başkanı Selim Temurcu demiş ki ‘Bütün il başkanları istifa etmeye hazır’. Beyanınız gerçeği yansıtmamaktadır.

Doğrusu; AK Parti Aydın Teşkilatı’nda, ne şahsım ne de hiç bir teşkilat mensubumuz sizinle beraber istifa etmeyi DÜŞÜNMEDİK!!! Aksine o gün olduğu gibi bugün de sonuna kadar Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. GELECEK yalanla inşa EDİLMEZ.”