‘MHP Söke’ adıyla vatandaşlara gönderilen mesajda, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde okullarda temizlik görevlisi olarak çalıştırılacak kişilerin, MHP Söke İlçe Başkanlığına müracaat etmesi istendi. İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, “Türkiye'nin neden bu hale geldiğinin göstergesi mesaj. Ne zamandan beri iş müracat adresi parti teşkilatları oldu?” diye sordu.

Söke’de bazı vatandaşlara gönderilen mesajlarda, okullarda temizlik görevlisi olarak çalışmak isteyen vatandaşların, MHP Söke İlçe Başkanlığına müracaat etmesi istendi.

‘MHP Söke’ adıyla paylaşılan mesajda, “Okullarda görevlendirilmek için temizlik görevlisi başvurusu yapılacaktır. Müracaat etmek isteyenler bugün parti teşkilatına başvurabilirler. Not: 14 Ağustos başvuru için son gün” ifadeleri yer aldı.

İş başvurularının parti teşkilatına yapılacak olmasını eleştiren İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, “Türkiye'nin neden bu hale geldiğinin göstergesi mesaj. Milli Eğitim’e alınacak elemanlar için müracaat adresi MHP İlce Merkezi gösteriliyor. Ne zamandan beri iş müracaat adresi parti teşkilatları oldu? Sayın Söke Kaymakamı ve Milli Eğitim müdürlüğünden bu konuda açıklama bekliyoruz” dedi.