Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, bir takım temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara'da, ziyaretinin ilk gününde üst düzey bürokratlarla görüştü. Kaplan, ziyaretinin ikinci gününde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bir araya geldi. 

İlçeye yapılacak yatırımları takip etmek üzere Ankara'ya giden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ziyaretinin ikinci gününde önemli temaslarda bulundu. 

AK Parti Aydın Milletvekilleri ile Ankara'da irlikte hareket eden Kaplan, önce TOKİ Başkan Yardımcısı Hakan Akbulut ile görüşme yaptı.

Ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar'ı ziyaret eden Nedim Kaplan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'le buluştu. 

Daha sonra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bir araya gelen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ilçeye yapılacak dere ıslah çalışmaları ve göletlerle ilgili çiftçilerin sıkıntılarını masaya yatırdı. 

Kaplan, son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi. Kaplan, görüşmeye ilişkin açıklamasında, "Sayın Bakanımıza İlçemiz için hazırladığımız Projelerimizi anlattık. Sayın Bakanımızdan desteklerini alarak kendilerine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Nedim Kaplan'ın ziyaretlerine, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Rıza Posacı ve Bekir Kuvvet Erim de eşlik etti.