Nazilli Belediyesi ekipleri ilçe genelinde kışa hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Son olarak ilçenin simgelerinden olan Gıdı Gıdı Treni yolunda budama, ot biçme ve temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Kent merkezi ve kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediyesi, Karaçay Mahallesi 34 Sokak üzerinde bulunan Gıdı Gıdı yolunda ağaç budama, ot biçme, temizlik ve genel düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında halk sağlığı ve çevre düzenlemesinin ön planda tutulduğunu ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Şehrimizin ihtiyaç duyulan her noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra bulvar, cadde ve sokaklarımızda da faaliyetlerimiz sürüyor. Yaptığımız çalışmalarla kamuya açık alanların daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlayarak her anlamda örnek bir kent inşa etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Gıdı Gıdı Treni’nin Nazilli’nin tarihinde önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Başkan Özcan, “Vatandaşlarımızın yürüyüş amacıyla da kullandığı Karaçay Mahallesi 34 Sokak yapılan çalışmalarla daha güzel bir görünüme kavuşturulmuştur. Pandemi sürecinin bitmesinin ardından Gıdı Gıdı Trenimiz özel günlerde yeniden faaliyete geçecektir” sözlerini kaydetti.

Ağaç budama, ot biçme, genel düzenleme ve temizlik faaliyeti yapılan alanlara ise lavanta dikimi yapılarak güzel bir görünüme kavuşturuldu.