Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, evlilik yolunda ilk adımlarını atan Mustafa Kıyak ve Süheyla Özakcan çiftinin nişan yüzüklerini taktı.

Denizli'nin tanınmış ailelerinden olan Hasan Kıyak ile Leyla Kıyak'ın oğlu Mustafa Kıyak, Nejat Özakcan ve Zübeyde Özakcan'ın kızları Süheyla Özakcan ile nişanlandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, evlilik yolunda ilk adımlarını atan genç çiftin mutluluklarına ortak oldu. Nazilli Belediyesi'ne ait Hangar Kafe'de düzenlenen nişan töreninde çift adına konuşma yapan Başkan Çerçioğlu, nişan törenine katılan misafirleri selamlayarak güzel bir akşam geçirmeleri temennisinde bulundu. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile birlikte çiftin nişan yüzüklerini takan ve kurdeleyi kesen Çerçioğlu, evliliğe giden yolda Süheyla Özakcan ile Mustafa Kıyak'a mutluluklar diledi.

Nazilli Hangar Kafe'de düzenlenen nezih nişan töreni, iki aile bireylerinin yanı sıra akraba ve yakın dostlarını da bir araya getirdi. Nejat Özakcan, eşi Zübeyde Özakcan ve oğulları Ali Özakcan, nişan törenine katılan davetlilerle tek tek ilgilenerek güzel bir ev sahipliği örneği sergiledi. Davetliler takı merasiminin ardından pisti boş bırakmadı ve gece boyunca Okan Özsuner'in söylediği şarkılarla gönüllerince eğlendi. Nişan töreni hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.