TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette yaptığı konuşmada, seçim sürecinde söylediği "Mustafa Savaş'a oy vermeyen bana da vermesin" şeklindeki sözü hatırlatan Haluk Alıcık, "Bilerek söyledim. Nasiptir, kısmettir. Demek ki kaderimizde bu varmış. Hiçbir zaman pişman da değilim." dedi.

Ziyarette konuşan TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Biz Sayın Başkanımızla yerel seçimlerde kader birliği yaptık. Öyle de bir ortak yönümüz var. 26. Dönemde de milletvekili iken, değerli İl Başkanımız Nazilli Belediye Başkanıydı. Yine aynı uyumlu bir şekilde ziyaret ederdi, gelirdi ihtiyaçlarını bize söylerdi, ihtiyaçları karşılama noktasında çaba sarf ederdik. Yerel seçimlerde birlikte koşturduk, kader birliği yaptık. Şimdi de Cumhur İttifakı ortağı olarak inşallah daha güzel işler yapacağız. Hep söylüyoruz; Cumhur İttifakı bir 15 Temmuz ruhu. Cumhur İttifakı bir Yenikapı ruhu. Bu ülkeyi yeniden inşa etmenin iradesi. Cumhur İttifakının bu birlikteliği pazara kadar değil, mezara kadar. Türk Milletini ortak değerler doğrultusunda bir araya getiren bir çabanın lokomotifi. O yüzden Cumhur İttifakını çok önemsiyoruz. Sayın Başkanımızı tebrik için buraya geldik tekrar tebrik ediyorum Allah utandırmasın” dedi.

“HİÇBİR ZAMAN GERİ ADIM ATMADIM”

Belediye Başkanlığı döneminde de AK Parti’li milletvekilleri ile uyumlu çalışma içerisinde olduğunu ifade eden MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Milletvekillerimiz olsun, valimiz olsun birlik ve beraberlik içinde olmamızın çok büyük faydasını gördüm. Ben sayın milletvekilimizden, daha milletvekili olmadan önce de fayda görmüşümdür” dedi.

Seçim kampanyası döneminde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Savaş için oy isterken, “Mustafa Savaş’a oy vermeyen bana da vermesin” şeklindeki sözlerini hatırlatan Alıcık, şu ifadeleri kullandı:

“Kendisiyle Cumhur İttifakıyla yol arkadaşlığı yaptım. Ben her zaman için şeref duydum. Hatta benim söylediğim bir laf vardı. Ben hiçbir zaman geri adım atmadım. Ben inanıyorum ki Mustafa beyle olursa, büyükşehirde güzel başarı elde ederiz. Onla beraber kazanırsak, Cumhur İttifakının Aydın’da çok daha güçlü olacağını söyledim. Bilerek söyledim. Nasiptir, kısmettir. Demek ki kaderimizde bu varmış. Hiçbir zaman pişman da değilim. Bana gittiğimde ‘seçimi bundan kaybettin’ diyorlar. ‘Eyvallah’ diyorum. Ben kaza ve kadere inanan bir insanım. Baktığımızda Aydın’ı uçuracak olan projeler vardı. Karşı tarafa baktığımızda, insanlar yalnızca siyasi söylemlerinden dolayı, daha ideolojik bakarak oyladılar.”

Ziyarete AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ve MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın ile iki partinin il ve ilçe yöneticileri eşlik etti.