Göreve geldiği günden bu yana marka ilçe olma yolunda bir çok proje üreten ve bir çoğu için startı veren Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan İlçe Mahallerindede Hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Kaplan, Karadut ve Timinciler Mahalle Muhtarlarının isteği üzerine gerekli talimatı vererek talepleri yerine getirdi. Muhtarlar, Başkan Kaplan'a hizmetleri için teşekkürlerini iletti.

Karadut mahalle Muhtarı İlkin Yalçın mahallede bulunan göletin temizlenmesi, genişletilmesi ve mahalle meydanında düzenleme çalışması  talebini iletmesi üzerine gerekli talimatları vererek Paletli dozer gönderen ve çalışmalara başlayan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Timinciler Mahallesinde gerek yağış gerekse başka sebeplerden dolayı bozulan yayla yolu Başkan Kaplan’ın talimatıyla greyder ile düzeltilerek yol genişletme çalışması yapıldı. Her türlü taleplerinde Başkan Kaplan’ın yanlarında olduğunu belirten Timinciler Mahallesi Muhtarı Mehmet Uykucu, başta Belediye Başkanı Nedim Kaplan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

"Tüm Mahallelerde düzeltme ve genişletme çalışmaları yapılacak"

Mahallelerin rutin Hizmetlerinin yanı sıra Değerli Mahalle Muhtarlarının taleplerinide ivedilikle çözme yoluna gittiklerini kaydeden Belediye Başkanı Nedim Kaplan “ Her bir muhtarımız başımızın tacıdır. Ortak akıl ile birlikte altından kalkamayacağımız sorun yok. Sırasıyla tüm mahallelerimizde yayla ve bahçe yollarında greyder ile çalışmalar yapılacak. Marka İlçe olma yolunda birlikte omuz omuza çalışacağız” dedi.