Yenidoğan Mahalle Muhtarı Tuncay Tunç’dan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ve ekibine övgü dolu sözler. Muhtar Tunç; “Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel her an Yenidoğan Halkının yanında” dedi, teşekkür etti.

Mahallenin yüksek noktalarında geçtiğimiz Ekim ayında meydana gelen orman yangınlarının ardından oluşan erozyonun da etkisiyle, son dönemdeki aşırı yağışlarla taşmasıyla gündeme gelen Yenidoğan Deresi’ne Söke Belediyesi el attı. Yağışlarla birlikte taşmasıyla Söke-Milas Karayolunu dahi ulaşıma kapatan Yenidoğan Deresi, Söke Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor. Zorlu şartlarda iş makinaları ve şantiye ekiplerince dere yatağında yapılan temizlik çalışmasında kanallarda biriken moloz ve rüsubat alınıyor. 

Yenidoğan Mahalle Muhtarı Tuncay Tunç yapılan çalışmadan dolayı Söke Belediyesi’ne teşekkür ederken; diğer kurumlara da sitemini iletti.

“İMDADIMIZA SÖKE BELEDİYESİ YETİŞTİ”

Geçtiğimiz günlerde yağış sonrası Söke Kaymakamı Soner Zeybek, DSİ ve Karayolları ile Söke Belediyesi yetkilileriyle bölgede inceleme yapıldığını belirten Muhtar Tuncay Tunç, imdatlarına Söke Belediyesi’nin yetiştiğini söyledi. Gereken çalışmayı Söke Belediyesi ekiplerinin yaptığını belirten Muhtar Tuncay Tunç; “DSİ’nin işini Söke Belediyesi üstlendi. Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel’e Yenidoğan’ı sırtladığından dolayı teşekkür ediyorum. Yenidoğan Halkı da görsün. Burada DSİ’nin ekipleri maalesef yok. Söke Belediyemizin ekipleri canla başla, yürekle çalışıyorlar. Bu dere yatakları DSİ’nin işi ama buna rağmen Söke Belediyesi elinden geleni ve bütün fedakarlığı halka hizmet için yapmıştır. Saat 04.00’de aradığımda telefonum açılıyor. Ben 7/24 yanımızda olan Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel’e çok teşekkür ediyorum. Başkan kurumları görememek bizi üzüyor, biz siyaset de yapmıyoruz. Amacımız sadece hizmet. Bu arada yine her zaman bu türlü felaketlerde yanımızda olan Jandarma Komutanımıza da teşekkür etmek isterim. Tedbirler anında alınıyor. Yazın yaşanan yangınlar felaketleri arttırdı, keşke olmasaydı” diye konuştu.