MUĞLA (AA) - Muğla Valisi Orhan Tavlı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tavlı, mesajında, dayanışma, hoşgörü, sevgi, saygı ve kardeşlik gibi yüce değerleri yaşayıp, paylaşılan bir bayramı daha birlikte idrak etmenin sevinci içerisinde olduklarını bildirdi.

Bayram günlerini fırsat bilerek, milli ve manevi değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliği korumak, kardeşlik duygularını daha da güçlendirmek amacıyla sürekli dayanışma içerisinde olunması gerektiğini belirten Tavlı, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Her bayram olduğu gibi bu bayramda da vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde bir bayram geçirmelerini temin etmek amacıyla Valiliğimiz koordinesinde ilgili tüm kurumlarımız eliyle gereken önlemler alınmıştır. Bayram vesilesiyle araçlarıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan bayram sevincimize gölge düşürmemek adına trafik kurallarına uymalarını, daha dikkatli olmalarını rica ediyorum. Trafik tedbirlerinin yanında salgınla mücadelede başarımızı kalıcı hale getirmek için alınan kurallara uyalım, maske, mesafe temizlik hassasiyetine riayet edelim. İçinde bulunduğumuz süreçte devletimizin kararlı mücadelesi ve milletimizin hassasiyeti sayesinde daha sağlıklı günlerde nice bayramlara ulaşma yönündeki inancımız tamdır."

Tavlı, bu duygu ve düşüncelerle herkesin bayramını kutladı.