MHP Aydın İl Başkanlığı’nda yönetim kurulu içinde görev dağılımı yapıldı. Buna göre, İl Başkanı Haluk Alıcık, İncirliova eski Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi İl Başkan Vekili olarak görevlendirdi.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, birlikte görev yapacağı yönetim kurulu içinde görev dağılımını gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı olarak görevlendirilen Nazilli’nin eski Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İncirliova Eski Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi İl Başkan Vekili olarak görevlendirdi.

Başkan Alıcık ile birlikte İl Yönetiminde görev üstlenen isimler şunlar:

İl Başkan Vekili Gürşat Kale, İl Sekreteri Hüseyin Hanay, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcıları Ümit Örü ve Kasım Durmaz, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Mevlüt Burak Kaptan, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Ahmet Gökhan Dağlıoğlu, Medya Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Cafer Menderes, Sosyal İşlerden Sorumlu Fatih Esmek, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcıları Zafer Erzurum ile Burhan Uçaş, Araştırma-Strateji Geliştirmeden Sorumlu Güneri Yörükoğlu ile Şenol Kızıl, Türk Dünyasından Sorumlu Başkan Yardımcıları Hüseyin Özer ile Koray Yılmaz, İl Muhasini de Ahmet Adıgüzel.