Kuyucak Ülkü Ocağı, yeni binasına taşındı. Yeni binanın açılışı, çok sayıda davetlinin katıldığı törenle gerçekleştirildi. 

Kuyucak Ülkü Ocağı, yeni binasına taşındı. Gerçekleştirilen açılış törenine, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, MHP ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Belediye Meclis üyelerimiz ve çok sayıda vatabdaş katıldı. 

Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan konuşmasında, "Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği kültür, ahlak yuvasıdır. Ülkü Ocakları şehitlerin emaneti, millet, bayrak ve vatan sevdasının kaynağıdır. Ülkü Ocaklarından haydut çıkmaz,  vatan haini çıkmaz, madde bağımlısı insan çıkmaz, çıkmayacaktır. Ülkü Ocaklarından vatan, millet, devlet için canını düşünmeden vermeye hazır kahramanlar çıkar. Başbuğ Alparslan Türkeş'in, 'Buluşma yerimiz ne doğudur, ne batıdır, ne kuzeydir, ne güneydir. Buluşma yerimiz büyük Türkiye'dir. Buluşma noktamız Türk'ün kafası, Türk'ün kalbi, Türk'ün cevher-i aslisidir' sözlerinden yola çıkarak, Türk Milletinin ve özelliklede Türk gençliğinin buluşma yerinin Ülkü Ocakları olduğunu düşünüyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri Aydın’ın ilçelerinde Ülkü Ocakları başkan atamalarını gerçekleştirdik. Konser, tiyatro, anma etkinlikleri ve iftar programlarının yanında, çok önem verdiğimiz özellikle de gençlerimize yönelik seminer ve konferanslar düzenledik. Bina açılışları ve bina tapu işlemleri gibi fiziki çalışmalarımızı yaptık" dedi.

Konuşmaların ardından Kuyucak Ülkü Ocağının yeni binası açıldı.