Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, koronavirüse yakalanan Neslihan B. isimli bir hemşirenin mesajını paylaştı. Virüs kaptıktan sonra yaşadıklarını aktaran Neslihan B., “Eklem ağrılarından sürünerek bir şeyler yapıyorum. Dikkat etsin herkes, sinsi bir virüs bu” dedi.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, “Yaşayandan Uyarılar” adıyla koronavirüs testi pozitif çıkan Neslihan B. isimli hastane çalışanının mesajını vatandaşlarla paylaştı.

14 yıldır hastane çalışanı olarak görev yapan hemşire Neslihan B., yaşadıklarını anlatarak herkesin virüse karşı dikkat etmesi gerektiğini ifade etti.

Neslihan B. mesajında “14 yıldır hastanede çalışıyorum. 5 ay evimden işime, işimden evime gidip geldim. Tedbirlere dikkat ettim ama sadece benim dikkatim yetmedi. Pozitif çıktım. Şimdi tedavim evde devam ediyor. 3 gündür yatıyorum. Eklem ağrılarından sürünerek bir şeyler yapıyorum. Dikkat etsin herkes, sinsi bir virüs bu” ifadelerine yer verdi.

“BİRLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda da herkesin birbirine karşı sorumlu olduğu hatırlatılırken “Maske takmak ve sosyal mesafe kuralına uymak hepimizi koronavirüsten korur. Sağlığımız için kuralları ve uyarıları lütfen dikkate alalım. Hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz. Tedbirde birliğe ihtiyacımız var” notunu düştü.