Koronavirüs salgını nedeniyle tüm Türkiye evlerine hapsolmuşken, iletişim araçlarının önemi bir kez daha ortaya çıktı. Telefon ve elektronik eşya tamirinde Aydın’da marka haline gelen ‘Doktor’ lakaplı Ömer Çağlar Sürer, “İletişim araçlarında bir sorun yaşanmaması için görevimizin başındayız” dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle hasta ve ölüm sayısı her geçen gün artarken, hastalığa karşı en etkin mücadele yolunun evde kalmak olduğu defalarca vurgulandı.

Evde kalan vatandaşlar da dış dünyadan haberdar olmak için iletişim araçlarına yüklendi. İletişim araçlarının günümüzde ne kadar önemli olduğu, bir kez daha gün yüzüne çıktı.

Hem evde kalıp hem de telefonunuzun bozulması ya da internetinizin kesilmesi bugün başınıza gelebilecek en kötü şey.

Evde kalan vatandaşların daha da kötü duruma düşmemesi için işine devam eden birçok sektör gibi, telefon tamircileri de görev başında.

‘Telefon Hastanesi’ adlı iş yerinin sahibi Ömer Çağlar Sürer onlardan biri.

Aydın’da telefon tamirinde marka haline gelen ‘Doktor’ lakaplı Ömer Çağlar Sürer, salgına rağmen hizmetini kesintisiz sürdürüyor.

İletişim çağında akıllı telefonların ve internetin vazgeçilemez olduğunu vurgulayan Sürer, “Umarım en kısa sürede, milletçe el ele vererek bu badireyi atlatacağız. Ancak yetkililerin çağrılarına kulak vermemiz gerekiyor. Lütfen işi olmayan vatandaşlarımız evde kalsın. Özellikle yaşlılarımız. Onlar bizim için çok değerli. Hepsinin ellerinden öpüyorum. Onların sorun yaşamaması için biz görevimizin başındayız” dedi.