Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ilçedeki eski hizmet binasının yerine yapılacak projenin 18 milyon liraya mal olacağını belirtti. Projenin maliyetinin İçişleri Bakanlığı tarafından karşılanacağını söyleyen Kaplan, “Koçarlı halkının 1 lirasını harcamadan bunları kazandıracağız” dedi.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, Koçarlı Belediyesi eski hizmet binasının yıkım çalışmalarını yerinde izledi. Yıkım süreci bittikten sonra daha önce kamuoyuna açıklanan proje kapsamında alana Koçarlı Belediyesi ve Koçarlı Emniyeti’nin yeni hizmet binalarının yapılacağını belirten Kaplan, “İçerisinde gençlik merkezi, kadın merkezi ve otel konforunda bir konuk evinin yer alacağı akıllı bir bina olacak. İçişleri Bakanlığı, Aydın Valiliği ve Koçarlı Kaymakamlığı’nın ortak olarak gerçekleştirdiği projeyi en kısa zamanda Koçarlı halkının hizmetine sunacağız” dedi.

KOÇARLI HALKININ 1 LİRASI HARCANMAYACAK


Kamulaştırılan alanlarla birlikte bin 50 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek ve 18 milyon liraya mal olacak projenin maliyetinin İçişleri Bakanlığı tarafından karşılanacağını söyleyen Kaplan, “20 günlük yıkım sürecinin ardından zemin etüdünü yapacağız. Ondan sonra da yapılacak binanın ve zeminin ne tip olacağı ortaya çıkacak. 2022 yılının 2.yarısında hayata geçmiş olacak proje kapsamında belediye hizmet binası, emniyet binası, içerisinde gençlik merkezi, kadın merkezi, otel konforunda bir konuk evinin olduğu, elektriğini kendisi üreten bir akıllı bina yapılacak. Koçarlı halkının 1 lirasını harcamadan Koçarlı’ya bunları kazandıracağız” şeklinde konuştu.