Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Koçarlı Belediyesi Hizmet Binası ve İlçe Emniyet Amirliği Hizmet Binası Yapım İşi ihalesi resmi olarak sonuçlandı. Tekliflerin ve yaklaşık maliyetlerin açıklanması sonrası dosya incelemesi tamamlanarak ihaleyi alan yüklenici firma ile sözleşme bugün imzalandı.
Yaklaşık maliyeti 11 milyar 559 milyon 228 bin 32 TL olarak belirlenen ihaleyi, 10 milyon 883 bin TL ile teklif sunan Bandırma Doğan Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi aldı. Koçarlı Belediye Başkanı ve Yüklenici firma bugün sözleşmeyi imzaladı.
Gerçekleşen ihaleyi Sosyal Medya üzerinden canlı olarak yayınlayan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Sözleşmenin imzalanması haberini yine sosyal medya üzerinden vatandaşlara duyurdu. Her ay Koçarlı halkına kazandırdığı hizmetleri Sosyal Medya Hesabından “Ayın En Anlamlı İmzası” başlığı altında duyuran Belediye Başkanı Kaplan yaptığı açıklamada “Yüklenici firmamızla sözleşmemizi bugün imza altına aldık. Kısa süre içerisinde binamızın temeli atılacak. 1 yıl içerisinde inşaatın tamamlanmasını bekliyoruz. İnşallah 2022 yılı başında yeni hizmet binamızda halkımıza hizmet vermeye başlayacağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi.