28 Ekim Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başlayan Cumhurıyet Bayramı kutlamalarında Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik'in makamında tebrikleri kabul etmesiyle devam etti.

Koçarlı'daki 29 Ekim kutlamalarına Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, İlçe Jandarma Komutanı, Siyasi Parti İlçe Teşkilatları, Sivil Toplum Örgütleri, öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Fırat Çelik ve Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın törene katılan oğrenciler ve Koçarlı halkının bayramını kutlaması ardından, Kaymakam Çelik günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, "Ortak değerimiz olan Cumhuriyetimize sahip çıkmanın görevimiz olduğunu" dile getirerek birlik ve beraberli mesajı verdi.

Resmi geçit töreni ile devam eden etkinlik, öğrencilerin birbirinden güzel gösterileri ile rengarenk görüntülere sahne olurken, Koçarlı 29 Ekim coşkusunu doyasıya yaşadı.

Tören 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesinden sonra son buldu.