Efeler'e bağlı Kocagür Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan kursa katılan 25 kadın kursiyer, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İzmir gezisine katıldı. Kadın kursiyerler gezi nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. 

Kocagür'de Belediyenin açtığı kursa katılan 25 kadın, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İzmir Gezisine katıldılar. Aydın'dan yola çıkan kadınlar önce Ödemiş Birgi'de bulunan türbeleri ziyaret ettiler. Burada Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremde vefat edenlere dualar edildi. Daha sonra Selçuk'a bağlı Şirince'yi, Efes Antik Kenti ve Meryemana'yı ziyaret ederek tarihi bir yolculuk yaptılar. Kocagürlü kadınlar desteklerinden dolayı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.

Gezi ile ilgili verilen desteğe teşekkür eden Kocagür Mahalle Muhtarı Orhan Akrancı yaptığı açıklamada, "Mahallemizde  kurs gören yaklaşık 25 kadın önce İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Birge türbelerini ziyaret etti. Burada Elazığ ve Malatya depreminde vefat edenlere dua okudular. Ardından Şirince, Efes ve Meryemana heykelini ziyaret ettiler. Özlem Başkanıma bu yerleri bize gezdirme imkanı verdiği için şahsım adına ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum  25 kadınımız müsait olduğu bir günde başkanımızı ziyarete gidecekler. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Özlem Hanım'a teşekkür etmek istiyorlar" dedi.