Söke’ye bağlı Kisir Mahallesi’nde, köşe bucak yol çalışması yapıldı. Daha düne kadar yürümenin bile zor olduğu yollar, araçların rahatlıkla hareket edebildiği hale getirildi. Parke taşı döşenen yollar Kisir Mahalle Muhtarı Baki Suna başta olmak üzere Kisir Mahallesi sakinlerini çok mutlu etti. Dillerden Başkan Tuncel’e dua eksik olmuyor.

“HER CÜMLEDE BAŞKAN TUNCEL’E KİSİR HALKINDAN TEŞEKKÜR VE DUA VAR”

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in ‘Söke’de yol sorunu kalmayacak’ talimatıyla birlikte şantiye ekiplerince yol çalışmaları devam ediyor. Söke merkez ve çevre mahallelerde yürütülen yol yapım çalışmaları yüz güldürüyor. Söke’ye bağlı Kisir Mahallesi’nde yapılan yol yapım çalışmaları kapsamında 3 Bin 500 metrekare parke yol döşemesi yapıldı. Kisir Mahallesi’nin tepe kısımlarında bulunan evlerin kapılarına kadar döşenen parke yollar vatandaşları memnun etti. Kimi vatandaş “61 yaşındayım böyle yol çalışması görmedim” derken, kimi vatandaş ise; “Hastalarımızı sırtımızda taşımak zorunda kalmayacağız, arabalarımız evimizin önüne kadar çıkabilecek” diyor. Her cümlede Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür ve dualar eksik olmuyor.

Yıllardır özlemle yolların yapılmasını beklediklerini, Levent Tuncel’in geçen yıl verdiği sözün ardından bir aylık kısa sürede yolların yapıldığını belirten Mahalle Muhtarı Baki Suna; “Kisir’de en ücra köşelere, hayvan sırtında gidilemeyen yerlere arabamızla gelip, gidiyoruz. Kisir güzelleşiyor. Söke Belediyemizin sadece yol yapımından değil, park işlerinden temizlik işlerine kadar tüm hizmetlerinden memnunuz.  Söke Belediye Başkanımız Sayın Levent Tuncel’e çok teşekkür ediyoruz. Levent Tuncel Başkanımızın her zaman yanındayız” diye konuştu.