Dünya mutfağından 130 çeşit yemek seçeneği sunan ve tadına doyamayacağınız ürünleriyle bilinen ‘Ketchup’ Efeler’de hizmete girdi.

Sunduğu kaliteli hizmetle müşterilerinin beğenisini toplayan ‘Ketchup’, Aydın’da Kuşadası’ndan sonra merkez ilçe Efeler’de ikinci şubesini açtı. Mimar Sinan Mahallesi’nde Ali İhsan Paşa Bulvarı ile Anadolu Bulvarı kesişiminde Ahmet Kaya ile Aynur-Hüseyin Soylu ortaklığında açılan ‘Ketchup’, dünya mutfağından sunduğu lezzetler ve hiçbir katkı maddesi bulunmayan ürün çeşitleriyle Aydınlıları bekliyor.

40 personelle hizmete giren ‘Ketchup’ hakkında bilgi veren ortaklardan Ahmet Kaya,  “Mimar Sinan gibi bir lokasyonda nezih, alkollü, güzel bir yere ihtiyaç olduğunu düşünüyorduk. Kalite olarak maksimumdayız. Çok yorucu, uzun bir maratonu geride bıraktık. Güzel bir mekan oluşturduğumuzu düşünüyorum. Beklentilerimizin üstünde bir yer oldu. Tüm Aydınlıları buraya bekliyoruz. İşletmemiz keyifle oturulacak güzel bir aile salonu” dedi.

“AYDIN HALKININ BEĞENECEĞİNİ UMUYORUZ”

Ortaklardan Aynur Soylu ise, “Öncelikle Aydın halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Aydın bir büyükşehir ve buraya yakışır bir işletme planlamıştık. Hedefimize ulaştığımızı düşünüyoruz. Bütün halkımızı, gençlerimizi, aileleri kaliteli nezih bir ortamda, lezzetli ürünlerimizi tatmaya bekliyoruz. Hiçbir katkı maddesi bulunmayan, çok lezzetli bir mutfağa sahibiz. Bu mutfağı, Aydın halkının da beğeneceğini umuyoruz. Zaten ‘Ketchup’ı bir çok kişi Kuşadası’ndan biliyor. Aynı lezzetleri merkeze taşımaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bunun bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorduk” diye konuştu.