Germencik Belediyesi, kendi imkanlarıyla dezenfeksiyon tüneli üretti. Seri üretime geçecek kapasitedeyiz diyen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş  "Talep eden tüm belediyelere ile diğer kurum ve kuruluşlara yardımcı olabiliriz" dedi.

Germencik Belediyesi, koronavirüs salgınının önüne geçebilmek için dezenfeksiyon tüneli imal etti. Üretilen dezenfeksiyon tüneli belediyenin giriş kısmına yerleştirildi. Seri üretim yönünde çalışmalar hakkında bilgi veren Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Koronavirüs salgınına yönelik tedbirlerimizi günden güne arttırıyoruz. Bu çerçevede belediyemizin girişine tamamen kendi imkanlarımızla ürettiğimiz dezenfeksiyon tüneli koyduk. Seri üretime geçecek kapasitedeyiz. Talep eden tüm belediyeler ile diğer kurum ve kuruluşlara yardımcı olabiliriz. Unutmayın ki sağlığınız bizim için kıymetli. Bu vesile ile lütfen Koronavirüs salgınını önlemeye yönelik alınan kararlara ve uygulamaya konan kurallara uyalım. Siz evde kalın biz görevimizin başındayız. Sağlıklı günler dilerim"