Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Şevki Can’ın iş yerinin önündeki yolu muhalefet yaptıkları için kazdırdığı iddialarına yanıt veren İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “İddialar tümüyle gerçek dışı ve kamuoyunu aldatma amacı taşımaktadır” dedi.

Aydın Büyükşehir ve İncirliova belediyeleri meclis üyesi MHP’li Şevki Can’ın iş yerinin önündeki yol çalışması ilçede polemiğe neden olmuştu. Can, mecliste muhalefet yaptıkları için yolun kazıldığını iddia ederken Belediye Başkanı Aytekin Kaya konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Enerya ile belediye arasında yapılan protokolden bahseden Kaya, “Doğalgaz altyapı çalışmaları sonrası üst yapı tamiratlarının belediyemizce yapılması ile ilgili bir protokol mevcuttur. Bu protokol uyarınca alt yapı çalışması tamamlanmış, üstyapı parke kaplaması çalışması protokol gereği belediyemizce yapılmakta olup, iddialar tümüyle gerçek dışı ve kamuoyunu aldatma amacı taşımaktadır” diye konuştu.

Kaya’nın açıklaması şöyle devam etti:

“Halkımız ilçemizde AKP iktidarından ve AKP namına siyaset yapanlardan alamadıkları hizmeti belediyemizin üstün gayretleriyle almaktadır.

Bu vesile ile kamuoyunu yanıltmaya yönelik bu tür haberlere itibar edilmemesini, İncirliova Belediyesinin halkımız için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğinin bilinmesini saygılarımla arz ederim.”