Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Kızılcabölük Mahallesi’ne Türk Bayrağı asılması için direk talebinde bulunan Muhtar Hüseyin Esin’i geri çevirmedi. Çalışmaların yapılması için gerekli talimatı veren Kaplan, mahalleye asılan bayrağı kendisi göndere çekti.

Koçarlı’ya bağlı Kızılcabölük Muhtarı Hüseyin Esin, mahalle sakinlerinin talebi üzerine dev Türk Bayrağı asılması ve gerekli bayrak direğinin yapılması için Belediye Başkanı Nedim Kaplan’dan yardım istedi.

Mahalle Muhtarı Hüseyin Esin’in talebinin ivedilikle yerine getirilmesi talimatını veren Başkan Kaplan, Cuma namazını mahalledeki camide kıldı.  Kaplan, Belediye Meclis Üyesi Yaşar Dirik, Mahalle Muhtarı Hüseyin Esin ve vatandaşların eşliğiyle mahalleye dikilen bayrak direğine dev Türk Bayrağını kendi elleriyle göndere çekti.

ESİN: BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA

Taleplerinin iletilmesiyle gerekli talimatı veren Başkan Nedim Kaplan’a hassasiyeti için teşekkür eden Kızılcabölük Mahalle Muhtarı Hüseyin Esin, “Başkanımız Nedim Kaplan her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor. Şahsım ve Mahalle sakinlerimiz mahallemizde şanlı Türk bayrağımızın dalgalanması için talepte bulunduk. Sağolsun başkanım hemen gerekli talimatı verdi ve Belediye ekiplerimiz çalışmalarını tamamladılar. Bugün ilk kez göndere çekilen bayrağımızın Başkanımız tarafından çekilmesi bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

KAPLAN: ONUR VE GURUR DUYARIM

Şanlı Türk Bayrağı’nın göndere çekmekten onur ve gurur duyduğunu belirten Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan “Bayrağımız, semalarda ilelebet tüm şanıyla dalgalanacak. İlçemizin her yerinde görünen dev Türk bayraklarının sayısını arttıracağız. Rengini aziz şehitlerimizin kanından alan şanlı Türk Bayrağı memleketimizin en güzel manzarası. Kızılcabölük Mahallemizde ilk kez dalgalanan şanlı Türk bayrağımızın şahsım tarafından göndere çekilmesi benim için büyük bir onur ve gururdur” diye konuştu.