AK Parti Aydın Milletvekili, MKYK Üyesi Metin Yavuz ve Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ilçede yıkım kararı alınan KYK yurdunda incelemede bulundu. Kaplan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Koçarlı'ya modern bir yurt kazandıracağız" dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili MKYK Üyesi Metin Yavuz ve Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan deprem yönetmeliğine uymaması sebebiyle yıkım kararı alınan KYK yurdunda incelemelerde bulundu.

Koçarlı’nın gündemini uzun süredir meşgul eden yıkım kararı üzerinde yanlış bir algı oluştuğunun altını çizen AK Parti Milletvekili Metin Yavuz, "Az önce ilgili bakanımız ve ilgili genel müdürümüz ile görüştüm. 7 ay içerisinde ilk kazma vurulacak ve ardından 8 ay içerisinde inşaat tamamlanacak" diye konuştu.

Yeni yapılacak yurdun daha modern ve daha güvenli olacağını kaydeden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “ Değerli vekillerimizin destekleri ile en kısa sürede yeni bir yurt inşaatı için kazma vurulacak. Koçarlı Belediye Başkanı olarak bu konu ile de yakından ilgileniyorum. Pandemi sebebiyle boş geçen bu günlerde hızlıca çalışmaları tamamlayacağız. Sayın Vekilimizin de dediği gibi, 7 ay içerisin de  ilk kazma vurulacak ve ardından 8 ay içerisinde inşaat tamamlanacak öğrenci kardeşlerimizi ve esnafımızı rahatlatacak daha geniş kapasiteli daha modern bir yurt hizmete açma gayretindeyiz" ifadelerini kullandı.