İYİ Parti Germencik İlçe Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Muzaffer Akdağ, ilçe yönetiminin pervasızlığı ve tek adamlık rejiminden kopamamasını gerekçe göstererek istifa ettiğini duyurdu. 

İYİ Parti Germencik İlçe Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Muzaffer Akdağ, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Açıklamasında ilçe yönetimini topa tutan Akdağ, “Bir kez daha gördük ki yalancılar, iftiracılar, liyakat ile uzaktan yakından alakası olmayanlar her ortamda olduğu gibi siyasette de muteber” dedi. 

“EĞİLMEYE NİYETİM YOK”

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Akdağ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bir kez daha gördük ki yalancılar, iftiracılar, liyakat ile uzaktan yakından alakası olmayanlar her ortamda olduğu gibi siyasette de muteber. Hayatımın hiç bir döneminde eğilmedim, eğilmeye de hiç niyetim yok. Bu vesile ile 03.01.2020 tarihinden bu güne layığı ile sürdürdüğüm İYİ Parti Germencik İlçe Gençlik Kolları Kurucu Başkanlığı görevimi, mevcut ilçe yönetiminin pervasızlığı ve tek adamlık rejiminden kopamaması nedeni ile kendi isteğim ile sonlandırıyorum."
BAŞKAN YARDIMCILARI DA GÖREVİ BIRAKMIŞTI 

İYİ Parti Germencik İlçe Yönetiminde yer alan, yerel yönetimler başkan yardımcılığı görevini yürüten Mehmet Salman da, 17 Temmuz’da "parti içinde kişisel hesaplar ve şahsi planlar" olduğunu iddia ederek partisinden istifa etmişti. 
Salman'ın istifasının ardından, İlçe Sekreteri, İlçe Seçim Kurulu Üyesi ve Gençlik Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Umut Ars "Kimseye boyun eğmemi, haksızın karşısında el pençe divan durmamı istemeyeceksiniz" ifadelerini kullanarak 22 Temmuz’da istifasını vermişti. 
İSTİFALARIN DEVAMI GELECEK Mİ? 
Muzaffer Akdağ’ın görevini bıraktığını öğrenen 13 kişinin daha partiden istifa ettiği iddia edildi. Germencik’te yönetim krizi nedeniyle istifaların devamının gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.