İYİ Parti Söke İlçe kurucu başkanı Şule Tuntaş'ın partiden istifasının ardından kurucu üyelerinden Erhan Akkın'da istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti Söke kurucu Başkanı Şule Tuntaş'ın istifasının ardından İYİ Parti Kurucu üyelerinden Erhan Akkın'da istifa ettiğini açıkladı.

Akkın yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kurucu üyesi, kurucu yönetim kurulu üyesi olduğum Söke İyi parti Kurucu başkanımız sayın Şule Tuntaş için yapılan ithamların tamamını ret ediyorum. Maddi manevi herşeyi sarf eden, gece gündüz çalışan bir kadına bir anneye yapılan bu açıklama tam bir rezalettir, tam bi yalandır. Ben herşeyi biliyorum, kimin doğru kimin yalan olduğunuda. Daha düne kadar partiye gel git diye gelen arkadaşlarımız burayamı gelmemi istediniz. Allah uzak etsin. Hiçbir zaman koltuk yada mevkii beklentim olmadım, öyle hesaplar içinde hiç olmadım. Siz şehitlerimizin kemiklerini sızlatan Leyla Zana'ya övgüler düzen Genel Başkanınız tarafından atanan Genel Başkan yardımcısı Bahadır Erdem'e başkanım diyin. Ben Türk milliyetçisi Erhan Akkın, ilçe başkanını esefle kınıyor ve İYİ Parti'den istifa ediyorum," dedi