Aydın-Denizli Otoyol ihalesinin onaylanmasıyla ilgili bir açıklama yapan Aydın Genç İş İnsanları Derneği (AYGİAD) Başkanı Utku Uyanık, “Otoyol sayesinde ekonomiye, turizme ve ulaşıma sağlanacak katkılardan ötürü heyecanımızı belirtiyoruz” dedi. 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesinin onaylandığını ve projenin inşaatına önümüzdeki günlerde başlanacağını duyurdu. Karar, Aydın’daki iş insanları tarafından sevinçle karşılandı. 
Yaşanan gelişmeye ilişkin açıklama yapan Aydın Genç İş İnsanları Derneği (AYGİAD) Başkanı Utku Uyanık, “Kamuoyunun yakından takip ettiği Aydın-Denizli Otoyol ihalesi Temmuz ayında yapılmıştı. İhalesi yapılan otoyol ihalesinin onaylanıp sonuçlandığını, bugün itibariyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nun yaptığı açıklamayla öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. 
“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Otoyolun ekonomiye ve turizme büyük katkı sağlayacağını hatırlatan Uyanık,  “AYGİAD olarak bölge il ve ilçelerimizin önemli STK’ları ile çatı örgütümüz GESİFED eşliğinde, vekillerimiz ve ilgili kurumlarımızla sürekli istişare halindeydik.  Geldiğimiz noktada emeği geçen tüm kurumlarımıza, bölgemiz vekillerine teşekkür ediyor, otoyol sayesinde ekonomiye, turizme ve ulaşıma sağlanacak katkılardan ötürü heyecanımızı belirtip hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.