İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ilçede hayata geçirecekleri 5 projenin startını verdi. Çalışmalara katılan Kaya, projelerin toplam maliyetinin 17 milyon lira olduğunu söyledi.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ilçede gerçekleştirilecek 5 projenin startını verdi. Yüzme havuzu, 94 dönüm alanda spor, bisiklet sürme, yürüyüş yolunun da bulunduğu rekreasyon alanı, ikinci bir yürüyüş yolu, 12 adet yerel tarım ürünü satış dükkanı ve kreş projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi veren Kaya, “İlk etapta dükkanlarla başlayacağız. Önümüzdeki incir sezonuna yetişecek inşallah” dedi.

Başkan Kaya, projelerinin toplam maliyetinin 17 milyon lira olduğunu söyledi.

“PROJELERİMİZE HEMEN BAŞLIYORUZ”

İlçeye yapılacak 12 dükkanla İncirliova’nın tanıtımının yapılacağını belirten Kaya, şu ifadeleri kullandı:

“Bu dükkanlar gıda ihtiyacının, kaliteli incirin alınabileceği bir yer. İncirliova’nın tanıtımında incirin başkenti olduğunu, deve sucuğunun başkenti olduğunu göstereceğiz. Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan deve sucuğunun burada satışı yapılacak. Bir yüzme havuzu projemiz var. Karacasu’da, Karpuzlu’da yüzme havuzu var. 50 bin nüfuslu İncirliova’da yüzme havuzu yok. Özlem Başkanımızın da desteğiyle güzel bir yüzme havuzu yapacağız. 94 dönümlük rekreasyon alanımız var. Orada yürüyüş yolları, piknik alanları yapacağız. Çocuklarımız için de güzel bir kreş yapacağız. Yapacağımız projelerin tamamı 17 milyon lira. İncirliova’nın yollarını yapacağız, doğalgazın hızlı bir şekilde yayılmasını sağlayacağız. Projelerimize hemen başlıyoruz. İlk etapta dükkanlara başlayacağız. Önümüzdeki incir sezonuna yetişecek inşallah.”