24 Kasım Öğretmenler günü İncirliova'da bir dizi programla kutlandı. Kaymakam Ediz Sürücü'yü ziyaret eden öğretmenler daha sonra 24 Kasım etkinliği için İncirliova Spor Lisesi salonunda buluştu. Buluşma renkli görüntülere sahne oldu. 

İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan ve beraberindeki öğretmenler Kaymakam Ediz Sürücüyü makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından İncirliova Spor Lisesi salonunda 24 Kasım Öğretmenler Günü programına Kaymakam Ediz Sürücü, Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Erginer, Daire Amirleri, Öğretmenler ve Öğrencilerin katılımıyla devam edildi. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenler için saygı duruşu ve akabinde istiklal marş okundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, günün anlam ve önemini belirten konuşmada bulundu.  

Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Ziya Selçuk'un kutlama mesajının okunmasının ardından, Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından şiirler seslendirildi. Ayrıca öğretmenler gününe özel hazırlanan Oratoryo sunuldu.

Sağlıklı Yaşam için El Ele Projesi kapsamında Yaşam koçu olarak görev yapan öğretmenler, Kaymakam Ediz Sürücü tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.  Öğretmenler günü münasebetiyle Resim ve Kompozisyon dallarında yapıla yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle program son buldu.