Partisinden ihraç edilen AK Parti Nazilli kurucularından ve önceki İlçe Başkanlarından Ali Ertürk,  “Karar AK sevdamı değiştirmez” dedi.

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan’ın gönderilmesinin ardından, yerine aylarca Başhekim atanmaması konusunda partisinin milletvekillerini eleştiren AK Parti'li Ali Ertürk, ihraç edildi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ertürk, “Allah’ıma çok şükür ki 19 yıllık hizmet sürecim ile ilgili alnım AK. Bizi AK sevdamızdan kimse vazgeçiremez” diye konuştu.

Ertürk’ün açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“2001 yılında Değerli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile çıktığımız bu yolda Nazilli’mizde partimizin kurucularından biri olma şansına sahip oldum. 45 ilden büyük olan Nazilli’mizde 3 dönem birbirinden değerli yol arkadaşlarımla ilçe başkanlığı görevini yürüttüm. İlk günden beri makam mevki için değil, Recep Tayyip Erdoğanın gösterdiği yolda millete hizmet aşkıyla yürüdüm. Bugün geldiğimiz noktada 300 bin nüfuslu Nazilli ilçemizin devlet hastanesinin salgın döneminde başhekimsiz kalmasını sorguladığımız için önce uzaklaştırma talebi akabinde ise partimden ihraç edilme kararı ne Ak Sevdama ne Cumhurbaşkanımıza olan sevdama nede bu yolda yürüme aşkımda hiç bir değişikliğe yol açmamıştır. 19 senedir hizmetkarı olduğumuz Aydın halkı yine bizi yalnız bırakmamış dünden beri gerek telefonla gerek sosyal medyadan kararla ilgili üzüntülerini bana iletmişlerdir. Buradan hepsine teşekkür ediyor, bu büyük ailenin parçası olmanın verdiği mutluluk ve gururu sizlerle paylaşıyorum. Allah’ıma çok şükür ki 19 yıllık hizmet sürecim ile ilgili alnım AK.  Bizi AK sevdamızdan kimse vazgeçiremez , bizi 2001 yılında beraber başladığımız bu yoldan kimse döndüremez, KİMSE Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN sevgimizi sorgulayamaz. Durmak yok yola devam.”