Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) meclis üyesi Barış Altıntaş, Karacasu'da yüzde 94 engelli olan terör gazisi Muhammed Ali Rıza Öziş'in talebi üzerine yapımına devam edilen yol çalışmasında incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanında olmamasına rağmen Başkan Çerçioğlu'nun talimatıyla başlanan çalışmayı yerinde inceleyen Altıntaş, Büyükşehir Belediyesi'nin Aydın'da hiç kimsenin mağduriyet yaşamaması için çalışmaya devam edeceğinin altını çizdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Karacasu ilçesine bağlı Küçükdağlı Mahallesi'nde evlerinin ve arazilerine giden yolun yapılmasını bekleyen iki ailenin derdine derman oldu. Başkan Çerçioğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda mağduriyet yaşadığını ifade eden terör gazisi Muhammed Ali Rıza Öziş'in taleplerinin yerine getirilmesi talimatını verirken, Fen İşleri Başkanlığı ekipleri de hemen çalışmaya başladı.

Barış Altıntaş'a Karacasu'daki incelemelerinde CHP Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı ile Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ufuk Serdar Özmen de eşlik etti.

GAZİ ÖZİŞ: ÖZLEM BAŞKANIMIZA HAKKIMIZI ÖDEYEMEYİZ

Öziş yapılan çalışmalar için Başkan Çerçioğlu'na teşekkür ederken "Ben jandarma terörle mücadele gazisiyim ve aynı zamanda da yüzde 94 engelliyim. Özlem Başkanımıza sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum; hakkını ödeyemeyiz. Özlem Başkanımız bir gaziyi, bir engelliyi sahipsiz mi bırakacağız, bir gazimizin yolunu mu yapmayacağız diyerek bütün ekiplerini ve araç-gereçlerini buraya yığdı. Ekipler sabah 08.00 itibarıyla hummalı bir çalışma gerçekleştirmeye başladı" dedi.

Altıntaş ise Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Aydın'ın her köşesine hizmet götürmeye devam edeceğini belirtti. Gazi vatandaşın talebinin Büyükşehir Belediyesi tarafından çok kısa sürede yerine getirdiğini ifade eden Altıntaş, "Bizler vatandaşlarımıza hizmet etmek için her zaman hazırız. Aydın'da hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyiz" dedi.