İncirliova’ya bağlı Osmanbükü Mahallesi’nde 6 yıl önce göğsünden iki kurşunla vurulan 23 yaşındaki Hasan Ay’ın sır cinayeti ile ilgili acılı aileden yeni bir çağrı geldi. Acılı aile 'Hasan Ay' ismiyle açtığı sosyal medya hesabından, "Canım evladımızın, Hasan'ımızın katilini arıyoruz. Bilgi ve görgüsü olanlardan Allah rızası için yardım bekliyoruz" çağrısında bulundu.

İncirliova’ya bağlı Osmanbükü Mahallesi’nde, 6 yıl önce aracıyla seyir halindeyken göğsünden iki kurşunla vurularak öldürülen Hasan Ay’ın sır ölümü gizemini koruyor. Aydın 3.Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan 6 sanık hakkında beraat kararı verilmesinin ardından, acılı aile cinayetin faillerinin bulunması için Müge Anlı'ya başvurdu. Cinayet dosyasının yeniden ele alındığı programda telefonla bağlanan gizli tanığın beyanları soruşturmanın derinleştirilmesini sağladı. Gizli tanık, asıl hedefin Hasan Ay'ın değil, N.A. olabileceğini beyan etti. Hasan Ay'ın kullandığı arabayı N.A.'nın kendi arabası olarak tanıttığını ve Hasan Ay'ın aşk cinayetinde yanlışlıkla öldürülmüş olabileceğini belirtti. Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı ve Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nün dosya üzerindeki kapsamlı çalışmasının devam ettiği öğrenildi. 

Acılı aile geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulundu. Olayla ilgili bilgi ve görgüsü olan kişilerden yardım talebinde bulunuldu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Canım evladımızın, Hasan'ımızın katilini arıyoruz. Bulana kadar bunu yapan canilerin peşini bırakmayacağız. Bilgi ve görgüsü olanlardan Allah rızası için yardım bekliyoruz".