Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Ankara’ya giderek AK Parti Aydın Milletvekilleri ile bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Haftaya Ankara programı ile başlayan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’in ilk ziyareti AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye oldu. Bu ziyaretin ardından İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret eden Başkan Güler; ziyaretlerin ardından Ankara temaslarının verimli geçtiğini belirtti.

KÖŞK’E YAPILMASI PLANANAN PROJELER HIZ KAZANDI

İlçenin kent kimliğine doğrudan katkı sağlayacak ve vatandaşların hoşça vakit geçirebilecekleri projelerin başında gelen Millet Bahçesi’nde ön görüşmelerin tamamlandığını söyleyen Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, şu ifadelere yer verdi: “İlçemizde yapmayı planladığımız Millet Bahçesi ve yapımı devam eden Kültür Merkezi Projesi için görüşmelerimizi tamamladık. Kültür Merkezi Projemizin en kısa zamanda tamamlanarak hayata geçirileceğinin sözünü aldık. Bunun yanı sıra ilçemize yeni spor tesisleri kazandırmak için Spor Toto Teşkilat Başkanlığımızla yaptığımız istişare olumlu sonuçlandı. Buradan hemşehrilerimize yeni spor tesislerinin müjdesini veriyorum.”

İLBANK’TAN BELEDİYE EKONOMİSİNE TAM NOT

Ankara temasları kapsamında İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret eden Başkan Güler, Belediye ekonomisini güçlendirmek için İlbank’tan tam destek aldı. “Göreve geldiğimiz günden bu yana Köşk Belediyesi İlbank’a olan toplam borçtan 10 Milyon TL’nı, düşük bütçe geliri olmasına rağmen 15 ay gibi kısa bir sürede ödedi. Bu sayede Köşk Belediyesi ekonomi anlamında kaybettiği itibarına yeniden kavuştu. İlbank Genel Müdürümüz Sn. Yusuf Büyük de çalışmalarımızda bizlere her zaman destek olacaklarını belirtti. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

ARAÇ FİLOSU GÜÇLENDİRİLİYOR

Araç filosunun belediye hizmetlerinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Araç filosu belediye teşkilatının hizmet yapabilmesi için olmazsa olmazıdır. Göreve geldiğimizde tüm araçlarımızın bakımlarını a’dan z’ye tamamladık ve filomuza yeni araçlar ekledik. Fakat ilçemize bağlı 28 mahallemize hizmet için hala yeterli olduğunu düşünmüyoruz. Bu nedenle filomuza yeni araçlar kazandırmak için girişimlerde bulunduk ve güzel sonuçlar elde ettik. İlçemize çok güzel haberlerle dönmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bizlere destek olan çok kıymetli Aydın Milletvekillerimiz; Sn. Mustafa Savaş, Sn. Rıza Posacı, Sn. Metin Yavuz ve Sn. Bekir Kuvvet Erim’e şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.